Om klubben

Skiptvet Motoraktivitetsklubb (SMAK) er en motorsportsklubb
tilsluttet Norges motorsportforbund, Norges idrettsforbund og KFUK/KFUM.

Klubben ble startet i 2000 og har fast tilholdssted med eget klubbhus i Fjellshagen næringsområde i Skiptvet – området er godkjent for trialkjøring. Der er det opparbeidet belyst grusområde for nybegynnerkjøring, samt steinseksjon og mye fint skogs- og fjellterreng for de mer erfarne.

Styret innkaller til årsmøte i klubbhuset på Fjellshagen torsdag 9. mars 2023 kl. 18.00. Se innkalling i høyre meny.
Saker som ønskes behandlet, må sendes til Skiptvet motoraktivitetsklubb, Postboks 25, 1806 Skiptvet eller leder@smak-trial.no innen 23. februar. Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil gjøres tilgjengelig her på nettsiden og via epost senest én uke før årsmøtet.

Tusen takk til alle som bidro til gjennomføringen av NM Lag lørdag 1. oktober 2022!
Vi fikk hjelp av dommere og klippere fra fjern og nær og kunne ikke gjennomført løpet uten!
Klubben er selvsagt også veldig fornøyd med våre tre deltagende lag, der kvinnelaget med Tiril Brattås, Ingeborg Aurora Lindberg Bergersen og Ingveig Håkonsen igjen tok Norgesmestertittelen, mens laget "En SMAK av OMS" med Matias Brattås, Sander Enger, Asbjørn Myrvold Nyskog og Martin Kongsland Karlsen vant den uoffisielle klassen Åpen Blå der "SMAK Unge Menn" med Herman Hansen, David Larsen og Rudi Remme ble nr 5.
Her er resultatlistene for de offisielle NM-klassene:
https://drive.google.com/file/d/1vVjlLXEz7ovDJs2upJTIGQrevZOUKnbV/view?usp=sharing
Her er resultatlistene for de uoffisielle klassene:
https://drive.google.com/file/d/18EvHmxrZ1GrOi0430kO4_s4XOMFp2wwB/view?usp=sharing

Informasjon om utleie:
Fra 15. oktober 2022 er vi i gang med trening på lørdager kl. 11-14, og da er det også utleie!
Det blir lørdager helt fram til jul dersom snøen holder seg unna. Fra jul blir det pause fram til ca. mars.
Vaktliste i høyre meny.

De som ønsker å prøve trial for første gang (fra fylte 5 år), kan tegne medlemskap og kom-og-prøv-lisens via app-en "Kom og prøv lisens - NMF", gjerne før dere møter opp første gang så spares mye tid.
De som har hatt en måneds kom-og-prøv-lisens, må gjennomføre to e-læringskurs (grunnkurs og grenbasert) før de kan tegne ordinær lisens videre.

NYE FØRERE ØNSKES HJERTELIG VELKOMMEN TIL KLUBBEN VÅR!
DET ER EN FORDEL DERSOM MAN HAR REGISTRERT DEN AKTUELLE FØREREN SOM MEDLEM I KLUBBEN OG DERMED OPPRETTET BRUKER I MINIDRETT FØR MAN KOMMER, DETTE KAN GJØRES HER: https://medlemskap.nif.no/Start/Index/205187. VI BER OM AT BÅDE FØRER OG MINST EN FORESATT REGISTRERES. LAST OGSÅ GJERNE NED APP-EN "KOM OG PRØV LISENS - NMF". MED IDRETTENSID-BRUKER KAN MAN DER LØSE EN LISENS SOM VARER I 1 MND. DETTE KOSTER KR. 80 FOR BARN OG UNGDOM OG KR. 160 FOR VOKSNE. DET ER OGSÅ MULIG Å LØSE KOM OG PRØV ÉNDAGSLISENS FOR KR. 50/100 INNTIL 6 GANGER. LES MER OM LISENSER HER: https://nmfsport.no/informasjon/utoverinformasjon/lisens-motorsport/
MER INFO OM KOM-OG-PRØV-LISENS HER: https://nmfsport.no/wp-content/uploads/2021/04/Veiledning-kom-og-prov-lisens.pdf

HVIS DERE OPPLEVER PROBLEMER MED DETTE, SÅ VIL VI HJELPE DERE NÅR DERE KOMMER TIL KLUBBEN. TA DA MED BRUKERNAVN OG PASSORD TIL IDRETTENSID HVIS DERE HAR FÅTT OPPRETTET DET, OG MULIGHETER FOR Å BENYTTE BANKID (BRIKKE ELLER MOBIL).
LEIE AV SYKKEL MED UTSTYR KOSTER KR. 100 PR KVELD (MAN MÅ REGNE MED Å DELE SYKKEL MED ANDRE I LØPET AV KVELDEN). DETTE BETALES MED VIPPS PÅ STEDET.
MAN KAN BEGYNNE MED TRIAL NÅR MAN HAR FYLT 5 ÅR OG KAN SYKLE GREIT PÅ TOHJULSSYKKEL.

TRENINGSTIDEN ER KL. 18-21 PÅ TIRSDAGER OG TORSDAGER I SOMMERHALVÅRET OG KL. 11-14 PÅ LØRDAGER I VINTERHALVÅRET. VAKTLISTE ER TILGJENGELIG I HØYRE MENY.
TIRSDAGER ER DET TRENING FOR ALLE MED EGEN SYKKEL, OG DET VIL DA IKKE VÆRE ÅPEN KIOSK.
PÅ TORSDAGER (LØRDAGER VINTERSTID) ER DET OGSÅ MULIGHETER FOR LEIE AV SYKKEL MED UTSTYR.
DET BLIR FORETATT KONTROLL AV MEDLEMSKAP OG LISENSER, EVT. INNMELDING I KLUBB OG HJELP MED SMS-LISENS, SAMT UTDELING AV UTSTYR I KLUBBHUSET.

HVIS MAN HAR EGET KJØREUTSTYR (HANSKER, HJELM, STØVLER) SÅ ER DET FINT OM MAN HAR MED DETTE, ELLERS HOLDER KLUBBEN KJØREUTSTYR. FØRER MÅ SELV HA LANGBUKSER OG LANGERMET GENSER/JAKKE (HELST UTEN HETTE).
FORESATT MÅ BISTÅ EGEN UTØVER VED TRENINGEN, MED BISTAND FRA KLUBBENS AKTIVITETSLEDERE.

MEDLEMSKAP OG LISENS MÅ VÆRE I ORDEN FØR KJØRING, OG DET MÅ ALLTID VÆRE AKTIVITETSLEDER TILSTEDE UNDER TRENING.
DET MÅ VÆRE FORESATT TILSTEDE, OG MAN KAN INNTIL VIDERE IKKE HA ANSVAR FOR ANDRES BARN.

ALLE SOM KJØRER, OG ELLERS ER TILSTEDE PÅ OMRÅDET, MÅ REGISTRERES VIA SKANNING AV QR-KODE PÅ PLAKAT PÅ KLUBBHUSET.

DET ER ENKELT KIOSKSALG PÅ UTLEIEDAGENE, BETALING KUN MED VIPPS.

FØLG OGSÅ MED PÅ VÅR GRUPPE PÅ FACEBOOK FOR OPPDATERT INFO OM TRENINGER - https://www.facebook.com/groups/107166312657253