Om klubben

Skiptvet Motoraktivitetsklubb (SMAK) er en motorsportsklubb
tilsluttet Norges motorsportforbund, Norges idrettsforbund og KFUK/KFUM.

Klubben ble startet i 2000 og har fast tilholdssted med eget klubbhus i Fjellshagen næringsområde i Skiptvet – området er godkjent for trialkjøring. Der er det opparbeidet belyst grusområde for nybegynnerkjøring, samt steinseksjon og mye fint skogs- og fjellterreng for de mer erfarne.

SØNDAG 7.11.2021 SKAL VI HA KLUBBDAG MED SEKSJONSTRENING!
ALLE MEDLEMMER I KLUBBEN SOM HAR ENTEN KOM-OG-PRØV-LISENS ELLER ORDINÆR LISENS KAN DELTA I SEKSJONSTRENINGEN.
PÅMELDING OG FORBEREDELSER FRA KL. 10, OG VI STARTER SEKSJONSTRENINGEN KL. 11 OG HOLDER PÅ TIL CA. KL. 15.
PÅMELDING KR. 50, SOM INKLUDERER BURGER MED DRIKKE I INNLAGT FELLESPAUSE.
VI LAGER SEKSJONER SAMMEN UNDER TRENINGEN PÅ LØRDAG KL. 11-14, OG DE SKAL LEGGES PÅ ALLE ØNSKELIGE NIVÅER SLIK AT ALLE KAN DELTA.
DET BLIR MULIG Å LEIE KLUBBSYKKEL FOR KR. 100 FOR Å DELTA PÅ SEKSJONSTRENINGEN, OG DET ER FINT OM DE SOM ØNSKER DET, SIER FRA I LØPET AV LØRDAGENS TRENING.
KLUBBDAG PLEIER Å VÆRE VELDIG SOSIALT OG KOSELIG FOR ALLE, SÅ HJERTELIG VELKOMMEN! DET BLIR SATT OPP ARRANGEMENT PÅ FACEBOOK-GRUPPA VÅR.

KLUBBEN STARTER OPP IGJEN TRENING MED UTLEIE AV SYKKEL OG UTSTYR FRA TORSDAG 5.8.2021. DET VIL DA BLI TRENING MED UTLEIE HVER TORSDAG FRAMOVER KL. 18-21.
LISTE OVER OPPSATTE TRENINGER MED ANSVARLIGE AKTIVITETSLEDERE, MEDTRENERE OG KIOSKPERSONELL LIGGER I HØYRE MENY.

NYE FØRERE ØNSKES HJERTELIG VELKOMMEN TIL KLUBBEN VÅR!
DET ER EN FORDEL DERSOM MAN HAR REGISTRERT DEN AKTUELLE FØREREN SOM MEDLEM I KLUBBEN OG DERMED OPPRETTET BRUKER I MINIDRETT FØR MAN KOMMER, DETTE KAN GJØRES HER: https://medlemskap.nif.no/Start/Index/205187. VI BER OM AT BÅDE FØRER OG MINST EN FORESATT REGISTRERES. LAST OGSÅ GJERNE NED APP-EN "KOM OG PRØV LISENS - NMF". MED IDRETTENSID-BRUKER KAN MAN DER LØSE EN LISENS SOM VARER I 3 MND, DETTE KOSTER KR.  165 FOR ALLE 5-19 ÅR OG KR. 325 FOR ALLE OVER 20 ÅR. LES MER OM LISENSAPPEN HER: https://nmfsport.no/wp-content/uploads/2021/04/Veiledning-kom-og-prov-lisens.pdf
HVIS DERE OPPLEVER PROBLEMER MED DETTE, SÅ VIL VI HJELPE DERE NÅR DERE KOMMER TIL KLUBBEN. TA DA MED BRUKERNAVN OG PASSORD TIL IDRETTENSID HVIS DERE HAR FÅTT OPPRETTET DET, OG MULIGHETER FOR Å BENYTTE BANKID (BRIKKE ELLER MOBIL).
LEIE AV SYKKEL MED UTSTYR KOSTER KR. 100 PR KVELD (MAN MÅ REGNE MED Å DELE SYKKEL MED ANDRE I LØPET AV KVELDEN). DETTE BETALES MED VIPPS PÅ STEDET.
MAN KAN BEGYNNE MED TRIAL NÅR MAN HAR FYLT 5 ÅR OG KAN SYKLE GREIT PÅ TOHJULSSYKKEL.

TRENINGSTIDEN ER KL. 18-21 PÅ TIRSDAGER OG TORSDAGER I SOMMERHALVÅRET OG KL. 11-14 PÅ LØRDAGER I VINTERHALVÅRET. VAKTLISTE ER TILGJENGELIG I HØYRE MENY.
TIRSDAGER ER DET TRENING FOR ALLE MED EGEN SYKKEL, OG DET VIL DA IKKE VÆRE ÅPEN KIOSK.
PÅ TORSDAGER (LØRDAGER VINTERSTID) ER DET OGSÅ MULIGHETER FOR LEIE AV SYKKEL MED UTSTYR.
DET BLIR FORETATT KONTROLL AV MEDLEMSKAP OG LISENSER, EVT. INNMELDING I KLUBB OG HJELP MED SMS-LISENS, SAMT UTDELING AV UTSTYR I KLUBBHUSET.
MAN MÅ PÅREGNE Å DELE SYKKEL MED ANDRE, MEN DEN MÅ RENGJØRES MELLOM HVER FØRER, SLIK AT BYTTE GJØRES CA. HVER HALVTIME.
HVIS MAN HAR EGET KJØREUTSTYR (HANSKER, HJELM, STØVLER) SÅ ER DET FINT OM MAN HAR MED DETTE, ELLERS HOLDER KLUBBEN KJØREUTSTYR, MED KUN ÉN FØRER PR. SETT PR. KVELD. FØREREN MÅ SELV HA LANGBUKSER OG LANGERMET GENSER/JAKKE (HELST UTEN HETTE).
FORESATT MÅ BISTÅ EGEN UTØVER VED TRENINGEN, MED BISTAND FRA KLUBBENS AKTIVITETSLEDERE.

MEDLEMSKAP OG LISENS MÅ VÆRE I ORDEN FØR KJØRING, OG DET MÅ ALLTID VÆRE AKTIVITETSLEDER TILSTEDE UNDER TRENING.
DET MÅ VÆRE FORESATT TILSTEDE, OG MAN KAN INNTIL VIDERE IKKE HA ANSVAR FOR ANDRES BARN.

ALLE SOM KJØRER, OG ELLERS ER TILSTEDE PÅ OMRÅDET, MÅ REGISTRERES VIA SKANNING AV QR-KODE PÅ PLAKAT PÅ KLUBBHUSET.

DET ER ENKELT KIOSKSALG PÅ UTLEIEDAGENE, BETALING KUN MED VIPPS.

FØLG OGSÅ MED PÅ VÅR GRUPPE PÅ FACEBOOK FOR OPPDATERT INFO OM TRENINGER - https://www.facebook.com/groups/107166312657253